Drobečková navigace

Úvod > ŠD > ŠD - Aktuality > Informace o školní družině na školní rok 2022/2023

Informace o školní družině na školní rok 2022/2023



Kontakty:

dagmar.kantorova@zsvresina.cz

barbora.brumovska@zsvresina.cz

ingrid.snaselova@zsvresina.cz

Telefon: +420 599 520 392

Provoz ŠD

Ranní od 6:00 do 7:45 (příchod do ŠD je do 7:30), odpolední ŠD je od 11:40 do 16:30.

Vyzvedávání žáků

Do 13:30 a pak od 15:00 do 16:30. Děti, prosím vyzvedávejte v uvedenou dobu s ohledem na činnost ŠD. Pokud si přejete dítě vyzvednout mimořádně v jinou, než výše uvedenou dobu nebo dítě vyzvedne jiná osoba, než která je uvedena v zápisním lístku, kontaktujte předem paní vychovatelku osobně nebo e-mailem.

Při vstupu do ŠD do ranní školní družiny žák nebo rodič zazvoní na oddělení č. 1 a symbol zvonečku a vyčká na otevření. Při odpoledním vyzvedávání žáků zvoní rodič na oddělení svého dítěte (oddělení č. 1 – 1.třída, č. 2 – 2. a 3. třída, č. 3 – 3. a 4. třída) a stiskne symbol zvonečku, ozve se vám paní vychovatelka s dotazem pro koho si jdete.

Důrazně žádáme rodiče, aby nevstupovali do budovy školy!

Odchody žáků

žáci odcházejí ze ŠD podle požadavků uvedených rodiči v zápisním lístku, buď samostatně, nebo s doprovodem. Zásadní změny v čase odchodu dítěte ze ŠD během školního roku musí být provedeny písemně do zápisního lístku a stejně tak změna osoby, která dítě doprovází. Na základě telefonického požadavku nelze žáka propustit domů. Opakované pozdní vyzvednutí dítěte může být důvodem k vyloučení ze ŠD.

Žáci si donesou do ŠD

krabici kosmetiky. ubrousků, příspěvek na odměny a družinové akce 200,- Kč, převlečení na ven dle aktuálního počasí, prosím vše podepsat!

Na spolupráci se těší vychovatelky školní družiny